Netti pääätkiii

  • 24 July 2016
  • 1 kommentti
  • 2 katselukertaa

Moro

 

ongelma: olin reilun viikon reissussa. Töpselit irti seinästä. Kotiin tultuani ja johdot kytkettyäni netti pätkii ja varsinkin tv:tä katsoessa viihteen kautta. Eli kuva pysähtelee jatkuvasti ja kirjastoa on ihan mahdotonta katsoa kun pysähtelee jatkuvasti. Ilmeisesti ongelma juontaa modeemin puolelle, koska eilen illalla havaitsin välillä punaisten valojen vilkettä. Kerran oli pitkän ajan punainen valo keskimmäisessä ledissä (inteno dg301AL). Tällaista ei ole koskaan ennen tehnyt ja Sonera viihde ollut käytössä noin kaksi vuotta. Ajattelin ensin että verkossa on vikaa, mutta ei täällä kukaan valita niin oma ongelma taitaa olla. Resetoin modeemin eilen illalla ja luulin sen auttavan, kun tuntui toimivan, mutta nyt taas ihan mahdotonta. Nyt viisaammat saa neuvoa ja jakaa vinkkiä.

 

Edit. Asun Kaarinassa

 

kiitos!


1 kommentti

Onkos alueella ollut ukkosta nyt siitä huolimatta vaikka laitteet oli irti seinästä? Resetti tuolle Intenon laitteelle täytyy tehdä pitämällä reset-nappia pohjassa 30s ajan, muuten laite ei välttämättä edes nollaannu.

Testilaitettahan tässä olisi parasta tietysti käyttää niin näkisi heti johtuuko ongelma linjasta vai modeemista. Jos käytössä on ADSL-liittymä niin mikä tahansa ADSL-modeemi kelpaa tuon linjan testaukseen vaikka viihde ei sen läpi toimisikaan.

Vastaa