Uusia tv-kanavia tietokoneen ruudulle

  • 21 November 2021
  • 1 kommentti
  • 15 katselukertaa

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +8

Hei

Olen aikaisemmin kirjoittanut saksankielisistä kanavista ja venäläisistä kanavista. Myös Viron televisio on tullut mainittua. Tällä kertaa päätin hakea internetistä sellaisia Tv Online-lähetyksiä, joita ei ole Telian kaapelikanavissa. Siis sellaisia kanavia, joita ei ole mahdollista tilata Telian kautta.

 

Tässä on esimerkkejä, jotka eivät ole esim. Saksan, Viron tai Venäjän.

 

1.  SKY News (Iso-Britannia)

 

Sain sen helposti iPad-laitelle lataamalla Applen sovelluksen siitä. Katsonkin sitä säännöllisesti silloin tällöin. Uutena asiana on Windows 10-pöytätietokone (kaiuttimet ja iso tarkka näyttö tarvitaan). Löysin tuon kanavan seuraavalla käskyllä hakemalla seuraavan käskyn valikoista: "freeinterertv.com".

 

------

 

2.  M1 (Hungary)

 

En osaa unkarin kieltä. Ohjelma alkoi näkyä ja kuulua livenä, kun hain freeinterertv.com-ohjelman avulla. Kyse on unkarilaisesta tv-kanavasta.

------ 

 

3. TVP Polonia (Poland)

 

En osaa puolaa. Kuitenkin ohjelma alkoi näkyä ja kuulua livenä freeinterertv.com-ohjelman avulla. Se on joku Puolan tv-kanava.

------

 

4.  NRK 1 (Norway)

 

En osaa norjaa. Ohjelma alkoi taas näky ja kuulua livenä samoin kuin edellä. On kyse Norjan kanavasta 1.

-----

 

5.  ORF Eins (Austria)

 

Osaan saksaa ja on ohjelmaa on helppoa seurata. Kyse on Itävallan television kanava 1. Sattumalta kanavalla näkyi mäkihyppykilpailu suorana.

-----

 

6. Rai Uno TV (Italy)

 

En osaa italiaa. Ohjelma alkoi näkyä ja kuulua suorana live-lähetyksenä kuten edellä. On kyse Italian kanavasta 1.

-----

 

7. CGTN (China)

 

En osaa tietenkään kiinaa. Ohjelma alkoi näkyä ja kuulua suorana live-lähetyksenä Windows 10-tietikoneen ruudulla samalla tavoilla kuin edellä. On kyse jostain Kiinan tv-kanavasta.

-----

 

Lopuksi kerron, että monet muut kanavat eivät kuitenkaan löytyneet tällä tavalla. Oli paljon maita ja kanavia, jotka olivat ohjelman luettelossa, mutta eivät käynnistyneet syystä tai toisesta. 

 

 

 

 

 

 


1 kommentti

Kunniamerkki +12

Jos ulkomaiset kanavat kiinnostaa niin kannattaa tutustua satelliittitelevisioon. Sieltä näitä löytyy tuhansia, nuokin näyttäisi pikaisella vilkaisulla löytyvän kaikki. Ja esimerkiksi VU+ Ultimolla tai vastaavalla Enigma2-pohjaisella digiboksilla ne saa näkymään television lisäksi myös tietokoneen, tabletin, puhelimen yms. kautta ja ilman erillisiä kk-maksuja pelkästään siitä striimaamisesta. Maksat vasta siinä vaiheessa jos tilaat jonkun kortin kautta näkyvän kanavapaketin. Lisäksi kaikkea voi myös tallentaa, myös useita kanavia yhtäaikaa.

Vastaa