Telia somessa


Hei erityisesti Telian somettajat!

 

Osaisiko joku teistä ninjoista kertoa miksi Suomen Telia esiintyy somessa nimellä "Telia Finland", vaikka kaikki julkaisut ovat suomeksi eivätkä esim. på svenska kuten nimi antaisi ymmärtää? :smileyvery-happy:

 

Ulkomaan sisaretkin ovat somessa ihan simppelillä logiikalla Telia Sverige, Telia Norge, Telia Eesti.. Mikseikäs siis Suomi kelpaa tähän joukkoon ?? 


3 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +17

Oisko perisuomalainen alemmuuden tunne ja oman kulttuurin vähättely? Eihän se Suomen kieli mitään ole, pakkoenglantia joka paikkaan. Eikös se joku proffa yrittänyt ostaa kahvia Helsingissä kotimaisella kielellä, ei onnistunut.

 

Mielestäni voisi olla Telia Suomi.

 

http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005245198.html

 

Itse ainakin piruuttaan kahviloissa ja muissa pakoissa en Englantia suostu puhumaan. Aivan periaatteen vuoksi. Menepäs Saksassa pakottamaan palvelu englanniksi - ei varmasti onnistu.

Syy voi tietty olla ihan sekin, että Suomen maayhtiön nimi on Telia Finland Oyj.

 

Ja me toki ollaan Suomessa aina niin kansainvälisiä, että kaikki pitää olla mieluummin edistyksellisesti englanniksi eikä vanhanaikaisesti suomeksi...

@Lalliralli

 

Suomen kohdalla on päädytty nimen kansainväliseen muotoon, josta juontuu tuo Telia Finland. Ollaanhan me kansainvälinen suomalainen operaattori :smileywink:

Vastaa