Skip to main content

Hei pitkästä aikaa,

ja mukavaa syksyä ja talven odotusta 😊 Uutiskirje on ollut hetken tauolla mutta tässä tulee jälleen uusimmat kuulumiset.

Nähdään keskusteluissa 🤗

Tero / Yhteisömanageri

 

Ajankohtaista

 

Olemme rakentamassa Telia Playn tallennuspalveluun uusia ominaisuuksia ja julkaisimme juuri aiheeseen liittyen kyselyn. Olisi hienoa, jos saisimme sinunkin ajatukset sinne mukaan 😊 Kysely on avoinna kaikille, Yhteisön ja Hiomon jäsenille sekä myös Yhteisön vierailijoille. Lue lisää ja vastaa kyselyyn.

Saimme hiljattain betatestiin uuden kauan odotetun yhteisöalustan toiminnon: Ilmoituskeskus. Sen avulla näet helposti mihin tilaamiisi aiheisiin on tullut uusia vastauksia. Sen kautta löydät tietoa myöhemmin myös muista ilmoituksista. Kirjaudu Yhteisöön, testaa Ilmoituskeskusta ja kerro mitä pidät uudistuksesta.

Uudistimme hiljattain Yhteisön tarrat. Nimesimme ja piirsimme ne uusiksi ja ne ovat nykyään arvomerkkejä. Arvomerkit ovat tunnustus jäsenten eli teidän osaamisestanne ja aktiivisuudestanne eri keskustelualueilla.

 

Syyskuun aktiivisimmat jäsenet

 

@Purnipsi on ollut aktiivinen muun muassa 5G-liittymiin ja matkapuhelinverkkoihin sekä puheluiden äänenlaatuun liittyvissä keskusteluissa. Hän on keskustellut myös mm. Honorin päivitysongelmasta sekä Huawein reitittimien ongelmista Telian 4G-verkossa.

 

@kiisseli67 on ollut aktiivinen muun muassa pankkisovellusten ongelmiin liittyvissä keskusteluissa, RCS-viestintästandardista, ja niin ikään myös Huawein reitittimien ongelmista Telian 4G-verkossa. Lisäksi hän on jakanut Yhteisöön myös ajankohtaisia digiuutisia.

 

@irritus on keskustellut aktiivisesti muun muassa puhelinnumeron näkymiseen puhelun tullessa, matkapuhelinverkon parantamisesta ja puheluiden äänenlaatuun liittyvissä keskusteluissa. Myös hän on osallistunut keskusteluun Huawein reitittimien ongelmista Telian 4G-verkossa.

 

@elo420 on ollut aktiivinen muun muassa Telian IPv6 -odotuslanka-keskustelussa. Hän on osallistunut myös tunnistuksiin ja mobiilivarmenteeseen liittyviin keskusteluihin, Telia Play -keskusteluihin ja niin edelleen.

 

@Traveller on ollut aktiivinen Telia Play -keskusteluissa, tuoden esiin hyviä huomioita muun muassa ohjelmaoppaasta, tekstityksistä ja alueellisista lähetyksistä. Olemme näin saaneet arvokasta palautetta Telia Play -palvelun kehittämiseksi.


 

Syyskuun poimintoja keskustelualueittain

 

Puhelinliittymät

Mobiililaajakaista

Kiinteä netti

Telia Play -keskustelut

Laitteet & tarvikkeet

 

Top 5 eniten keskustellut aiheet

 

Top 5 luetuimmat aiheet

 

Top 5 luetuimmat artikkelit

 

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa