Iphone 6 takuukuitti

  • 15 October 2016
  • 4 kommenttia
  • 2 katselukertaa

Hei, olen ostanut huuto.netistä käytetyn iphone 6. Ilmoituksessa luki,että kuitti tulee mukaan, mutta nyt jostain syystä myyjä ei suostu lähettämään sitä kuittia, vaikka lähetti puhelimen. Olen jostain lukenut, että sen saa lähettämällä imei koodin.

4 kommenttia

Toivottavasti et ostanut "kuumaa" puhelinta. Uuden takuukuitin voi saada jälleenmyyjältä esim. Soneran asiakaspalvelusta, jos Soneralta ostettu. Toinen tapa, jollei ostopaikkakaan ole tiedossa, on toimittaa laite tarvittaessa suoraan valtuutettuun iPhone-takuuhuoltoon ja huoltoliike näkee ilman todistustakin, onko takuu voimassa vai ei.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Tuossa hyvä blogi aiheesta : http://klaani.sonera.fi/t5/Uutiset-ja-Klaanipaallikon-jutut/Miksi-kaytetyn-puhelimen-ostamisessa-piilee-riski/ba-p/105720

Toivottavasti takuukuitin saa asiakaspalvelusta tai Sonera kaupasta myös laitteen uusi omistaja, mikäli siis oli Soneralta alunperin ostettu.

Taitaa olla niin, ettei käytettynä ostetun laitteen takuukuittia voida toimittaa, kuin puhelimen alkuperäiselle ostajalle. Nyt kannattaa vielä kovistella myyjää tuon kuitin suhteen, ja IMEI-koodilla voisi myös tarkistaa tuolta n laittamasta linkistä, ettei kyseessä vaan ole varastettu laite.

Vastaa