Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63970
Kirjoituksia 174239

Laitelähettiläät testaavat OnePlus Nord -puhelinta ja Buds-kuulokkeitaHighlighted

Laitelähettiläät testaavat OnePlus Nord -puhelinta ja Buds-kuulokkeita

Yhteisömanageri
Viestejä 361 kpl

Laitelähettiläät testaavat OnePlus Nord -puhelinta ja Buds-kuulokkeita

1/9

Avicii+TWS_1260x720_A.jpg

 

 

Tässä ketjussa laitelähettiläämme @Heidihelene ja @JoonasPNieminen kertovat kokemuksiaan uutuuslaitteesta OnePlus Nordista ja Buds-kuulokkeista.

 

Aiempia testiketjuja ovat:

8 vastausta
Highlighted

Yhteisömanageri
Viestejä 4 018 kpl

2/9

Lähetys viivästyi joten myös kokemuksien jakaminen tässä ketjussa on viivästynyt. Kohta alkaa kuitenkin tapahtumaan 😎

0 tykkäystä
Highlighted

5G Laitelähettiläs
Viestejä 43 kpl

3/9

nord2.jpg

 

 

Kaupallinen yhteistyö Telia & OnePlus

 

Kädessäni komeilee nyt Oneplussan uusi Oneplus Nord puhelin. Olen melkein sanaton siitä, kuinka hyvän ja edullisen puhelimen Oneplussa on koonnut asiakkailleen. Siinä on kaikki tarvittava, ja enemmänkin. Ja sen saa vain 399€ tai 499€ hintaan (riippuen toki muistista)!! Uskomatonta? Niin minustakin.

 

Saman hintaluokan puhelimien vierellä Nord on varmasti yksi parhaimpia, ellei paras. Se on valmis tulevaisuudelle ja tukee 5G-verkkoa. Nord tukee erittäin nopeaa Warp Charge 30T -pikalatausta joten et tarvitse kuin puolituntia ja akun taso on noussut 70%. Kaiken tämän lisäksi Nordissa on kameroita enemmän kuin yksi, niin takana kuin edessäkin. Oneplus Nordissa on neljä takakameraa ja kaksi etukameraa, pääkamera, sekä ultralaajakulmakamera, jolla saat mahdutettua kaikki kaverit yhteiseen selfieen!

 

Oneplus Nord on myös todella mukava kädessä. Se ei ole liian suuri eikä liian pieni. Lisäksi, mistä minä todella tykkään, on tasainen kosketusnäyttö. Se ei ole kaareva, joten vahinkokosketuksia tapahtuu vähemmän, jos ollenkaan. Nordin näytön virkistystaajuus on 90Hz, joten puhelimella selaaminen on ihanan sulavaa ja nopeaa.

 

nord4.jpg

On edelleen vaikea uskoa, kuinka monipuolinen puhelin Oneplus Nord on sen hintaansa nähden. Ja juuri se, ettei se matki edeltäjiäänsä, vaan on tuonut käyttäjilleen täysin uusia ominaisuuksia.

 

Mutta siinä vähä ensituntumaan! Ei voi muuta kuin suositella jos hakusessa on alle 500€ puhelin, jossa on hyvä kamera ja loistava akku + kaupanpäälle kaikki muut mahtavat ominaisuudet mitä Nordista löytyy!

Highlighted

Kommentaattori
Viestejä 30 kpl

4/9

Kiinnostaisi kuulla laitelähettiläiden @Heidihelene ja @JoonasPNieminen kokemuksia, että huomaako OnePlus 8 Pro:n ja Nordin välillä mitään nopeuseroa käytössä? Esimerkiksi sovellusten avaaminen, kameran toiminta tai pelaaminen?

Highlighted

5G Laitelähettiläs
Viestejä 83 kpl

5/9

Uuden OnePlus Nord -malliston ensimmäisen puhelimen arvostelu. Lunastaako NORD puhelin lupauksensa? Onko käyttökokemus lippulaivapuhelimien tasoa - vaikka ollaan siirrytty mid-range hintaluokkaan? Katso video alta 👇

 

 

Alla on vielä otsikoittain hieman enemmän avattuna asioita mitä en videoon sisällyttänyt (olisi tullut muuten aivan liian pitkä pätkä).


00:17 - Nord puhelimien idea

Lippulaivapuhelimien hinnat ovat nousseet vuosivuodelta ja tällä hetkellä kärkimallien hinnat ovat 1000 euron hintaluokassa (kuten OnePlus 8 Pro). Näiden puhelimien myyntiluvut ovat olleet laskussa jo jonkin aikaa kaikilla puhelinvalmistajilla. Tästä syystä on syntynyt edullisempi mid-range hintaluokka. Nord -mallisto on OnePlussan odotettu paluu edullisempien puhelimien joukkoon ja pienten kompromissien kautta Nordin hintaa on saatu tiputettua alas säilyttäen lippulaivapuhelimien käyttökokemuksen - perus käytössä. @Mikroautouuni kyselikin käyttökokemuksia Nordin ja 8 Pro:n välillä - näistä lisää alempana.

 

00:36 - Käyttökokemukset ja suorituskyky vertailu OnePlus 8 Pro:n kanssa
Suurimmat erot Nord ja 8 Pro -puhelimien välillä tulevat esiin vasta raskaammissa 3D-peleissä, kuten Fortniten FPS Nordissa MAX 45 fps kun taas 8 Pro:ssa 90 fps eli puolet pienempi virkistystaajuus Nordissa. PUBG Mobilessa kun yrittää valita parempia grafiikka-asetuksia niin näyttöön lävähtää ilmoitus missä sanotaan että "kyseinen valinta ei ole vielä saatavilla laitteellasi" tai että "tämä valinta ei ole mahdollinen."

 

PUBG Mobilen ilmoitus kun yrittää valita parempia grafiikka-asetuksia. Viesti antaisi ilmi, että tulevan päivityksen kautta parempia grafiikoita olisi luvassa. 8-sarjan kohdalla PUBG Mobileen tuli 90 FPS tuki päivityksen kautta.PUBG Mobilen ilmoitus kun yrittää valita parempia grafiikka-asetuksia. Viesti antaisi ilmi, että tulevan päivityksen kautta parempia grafiikoita olisi luvassa. 8-sarjan kohdalla PUBG Mobileen tuli 90 FPS tuki päivityksen kautta.

 

 

 

Myös puhelimen asetuksista huomaa, että kyseessä on karsitumpi luuri 8 Pro:n verrattuna - vaikka monia samojakin ominaisuuksia löytyy kuten, elekomennot mistä tykkään paljon OnePlus puhelimissa.

 

01:01 - RAM ja kovalevy mallit
Itselläni on kevyempi malli (jos Intian 6 GT RAM + 64 GT kovalevy versiota ei lasketa, saa nähdä tuleeko tämä myös muualle myyntiin myöhemmin) eli siis tämä 8 GT RAM + 128 GT kovalevy. Tällä kevyemmälläkin mallilla on saatu käyttökokemus erittäin sulavaksi ja voisi siis olettaa että 12 GT mallilla käyttökokemus olisi vieläkin parempi. Micro-SD -kortille ei ole paikkaa, mutta itse en näe sille tarvetta.

 

01:20 - Takakuori ja värivaihtoehdot
Väreja on kaksi ja minulla on Gray Onyx mikä on metallin/kiven harmaa. Ja sitten on Blue Marble mikä on lähellä turkoosia. Takakuori on kiiltävää Gorilla Glass 5 -lasia, eli sormenjälkiä tulee näkymään enemmän kuin 8 Pro:n mattalasissa.

 

01:41 - Takakuoren design muutokset
Isoin muutos takakuoressa muihin OnePlussan puhelimiin on kameramoduulin sijainti mikä Nordissa löytyy ylänurkasta. Aiemmin kameramoduuli on OnePlussalla yleensä ollut ylhäällä keskellä mitä olisin Nordiinkin toivonut, sillä itse yhdistän keskitetyn kameramoduulin lippulaivapuhelimiin miltä Nord mielestäni tuntuu vaikka ei sitä hinnaltaan ole. Kameramoduulin sijoittaminen reunaan on ollut kuulemma tuotannollinen kustannus säästö, joten tämän avulla on saatu tiputettua puhelimen hintaa alas.

 

02:35 - Virallisen IP-luokituksen puuttuminen
Tämä on yksi ehkäpä isoimmista seikoista mikä vaikuttaa puhelimien hintaan. Virallisen IP-luokituksen saaminen on todella työläs prosessi mikä vie aikaa ja rahaa. Vaikka Nord -puhelimesta löytyy vesitiivisteitä, niin virallista IP-luokitusta tällä ei ole. Roiskevettä kestää varmasti ja hetkellistä upotusta tiettyyn rajaan asti mahdollisesti - mutta en ole itse uskaltanut Nordia veden alle upottaa.

 

03:04 - Näytön ominaisuudet
Vaikka Nordin näyttö ei ole lippulaivapuhelimen tasoinen, niin silti se on huomattavasti parempi kuin muiden valmistajien puhelimissa samassa hintaluokassa. Virkistystaajuus on 90 Hz mikä takaa sulavan käyttökokemuksen, vaikka se ei yllä 8 Pro:n 120 Hz tasolle. AMOLED tekniikka takaa eloisat värit (HDR10+) sekä virransäästö ominaisuuksia, sillä jokainen pikseli valaisee itse itsensä. Tämän ansiosta musta näyttää mustalta, koska mustaa aluetta ei valaista ollenkaan. Muilla valmistajilla samassa hintaluokassa on nähty jopa LCD-näyttöjä, missä on taustavalo mikä valaisee koko näytön, minkä takia mustat alueet näyttää enemmänkin harmailta. Näytön resoluutio on 1080x2400 ja Gorilla Glass 5 -lasia. Näytön päällä on myös valmiiksi asennettu suojakalvo.

 

04:19 - Dark Theme (säästää akkua)

Virransäästöstä mainitsinkin jo hieman, eli näyttö ei ole päällä siltä kohdin missä se on mustana. Voit säästää virtaa vieläkin tehokkaammin jos otat eri sovelluksistasi käyttöön DARK THEME -käyttöliittymän eli tumman vaihtoehdon. Vaikka minulla ei ole ollut käytössä Dark Theme teemoja useimmissa sovelluksissani, niin silti akkua on riittänyt hyvin koko päivälle vaikka olen kuvannut ja pelannut.

 

04:34 - Tasainen näyttö
Tasainen näyttö on myös edullisempi verrattuna kaarevareunaisiin näyttöihin. Tasaisella näytöllä ei myös tule vahinkokosketuksia reunoilta, mitä jotkut ovat sanoneet 8 Pro:n kohdalla tapahtuneen. Panssarilasien asennukset ovat myös helpompia tasaisille näytöille ja laadukkaampien suojakuorienkin osalta valmistus on helpompaa ja edullisempaa. Itse pidän tasaisista näytöistä todella paljon!

 

04:59 - OxygenOS (kevennetty versio)

Nordissa on hieman heikompi prosessori 8 Pro:hon verrattuna, joten OxygenOS käyttöjärjestelmään on jouduttu tekemään lukuisia muokkauksia, että käyttökokemus on saatu lippulaivapuhelimien kaltaiseksi. Mielestäni tässä on onnistuttu erinomaisesti!

 

05:20 - Akun latausominaisuudet

Nord tukee WarpCharge 30T -pikalatausta ja pikalaturi tulee mukana laatikossa. Langatonta latausta ei löydy, mutta myös tämän avulla hintaa on saatu tiputettua alas.

 

05:35 - Kaijuttimet
Videoita katseltaessa puhelimen kaijuttimet eivät muodosta stereo-paria. Suosittelen kuitenkin käyttämään kuulokkeita ihan jokaisella puhelimella, jos oikeasti haluaa hyvän kuuntelu- ja katselukokemuksen esim. Netflixiä katseltaessa.

 

05:50 - Kokovertailu OnePlus 8 Pro:n ja Samsung S9:n kanssa
Nord on hieman 8 Pro:ta pienempi ja kevyempi, mutta ei paljon. Isompi painoero Samsung S9:iin verrattuna (S9 kädessä selkeästi kevyempi), mutta S9 onkin muutaman vuoden vanhempi ja on raudan ja ominaisuuksien suhteen paljon paljon karsitumpi luuri Nordiin verrattuna.

 

06:25 - Heitän vahingossa Samsung S9:n OnePlus 8 Pro:n päälle 😱

Ei onneksi jäänyt pysyviä jälkiä vaikka heitin Samsung S9:n OnePlus 8 Pro:n näytön päälle.

 

06:32 - Kamerat (takakamerat)
Neljä kameraa takana:
8 MP ultralaajakulmakamera: 119 asteen katselukulma, todella virkistävä perspektiivi mitä tämän hintaluokan puhelimista ei löydy muilta valmistajilta.

48 MP pääkamera: Suoraan napattu OnePlus 8:sta. OIS eli optinen kuvanvakain, takaa terävät valokuvat ja vakautetun videon.

5 MP syvyys"kamera": Ei ota kuvaa eli en itse kutsuisi tätä kameraksi vaan anturiksi/sensoriksi. Olen OnePlussalle lähettänyt kehitysideoita miten syvyysdataa saisi hyödynnettyä jos tästä datasta saisi luotua syvyyskarttakuvan.


Pääkameran kuva ja syvyyskarttakuva rinnakkain.Pääkameran kuva ja syvyyskarttakuva rinnakkain.

 

 

 

Syvyyskartan avulla pystyttäisiin luomaan 3D-kuvia ja syvyyskartalla voidaan nopeuttaa myös eri alueiden valintoja esim. kuvankäsittelyssä. Katsotaan saadaanko syvyyskarttakuvia tulevaisuudessa päivityksien kautta 😉

2 MP makrokamera: Pieni sensori makrokamerassa on sen heikoin kohta. Jos on vähänkään hämärää niin tarkkuus ja sävyt alkavat kärsimään pahasti. Parempia lähikuvia saa otettua 48 MP pääkameralla vaikka kuvaa rajaakin hieman.

 

Vasemmalla rajattu 48 MP pääkameran kuva. Oikealla 2 MP makrokameran kuva. Auringonlaskun aikaan otettu kuva, hämäryys vaikuttaa makrokameran tarkkuuteen ja sävyihin selkeästi.Vasemmalla rajattu 48 MP pääkameran kuva. Oikealla 2 MP makrokameran kuva. Auringonlaskun aikaan otettu kuva, hämäryys vaikuttaa makrokameran tarkkuuteen ja sävyihin selkeästi.

 

 

 

 

08:48 - Kuvia takakameroilla

Laajakulmakameralla saa todella näyttäviä maisemakuvia.Laajakulmakameralla saa todella näyttäviä maisemakuvia.

 

Pääkameran tarkkuus on erinomainen. Katsokaa vaikka näitä yksityiskohtia!Pääkameran tarkkuus on erinomainen. Katsokaa vaikka näitä yksityiskohtia!

 

Vastavaloon kuvaaminenkin onnistuu erittäin hyvin. Dynamiikkaa siis löytyy.Vastavaloon kuvaaminenkin onnistuu erittäin hyvin. Dynamiikkaa siis löytyy.

 

 

 

 

09:05 - Oma visio Nordin kameramoduulista
Itse näen enemmän käyttöä laajakulmakameralla ja pääkameralla. Syvyyskameran olisi voinut jättää anturin/sensorin asemaan salaman viereen - enkä lähtisi sekoittamaan kuluttajia kutsumalla tätä kameraksi (ellei päivityksen kautta saataisi syvyyskartta kuvaa niin sitten). Nyt ollaan menty markkinointikoneisto edellä ja lisätty kameroiden määrää että se näyttäisi otsikoissa hyvältä - mielestäni vähemmälläkin oltaisiin pärjätty mid-range hintaluokassa. Makrokameran jos olisi jättänyt pois niin hintaa oltaisiin voitu alentaa entisestään tai jos tämän budjetin olisi laittanut hieman laadukkaampaan laajakulmakameraan niin tämä olisi ollut erittäin bueno 👌

Oma visioni Nord -kameramoduulista: Keskitetty järjestelmä missä syvyyssensori pääkameran vieressä muodostaen stereoparin pystykuviin.Oma visioni Nord -kameramoduulista: Keskitetty järjestelmä missä syvyyssensori pääkameran vieressä muodostaen stereoparin pystykuviin.

  

 

09:46 - Kamerat (etukamerat)

Etukameroita on kaksi mikä ei ole kovinkaan yleistä missään hintaluokassa! Nordin pääetukamera on laajempi verrattuna muiden puhelinvalmistajien etukameroihin. Tämän lisäksi Nordista löytyy VIELÄKIN LAAJEMPI etukamera. Tämä on erittäin iso ero muihin puhelimiin! Ryhmäselfiet onnistuu nyt ilman selfie-keppiä!

 

10:13 - Kuvia etukameroilla
YLE:n kuvauskeikalla kuvaamassa Petteri Orpon haastattelua. Tilaisuudessa oli maskipakko.YLE:n kuvauskeikalla kuvaamassa Petteri Orpon haastattelua. Tilaisuudessa oli maskipakko.

 

Kemikaalitehtaalla kun käy kuvaamassa niin turvavarusteet pitää olla kunnossa.Kemikaalitehtaalla kun käy kuvaamassa niin turvavarusteet pitää olla kunnossa.

 

Tauko ja kahvia koneeseen.Tauko ja kahvia koneeseen.

 

Kuvaamassa talon pystytystä. Asensin GoPro:n kuvaamaan timelapsea työmaakontin katolle.Kuvaamassa talon pystytystä. Asensin GoPro:n kuvaamaan timelapsea työmaakontin katolle.

 

32 MP etukamera tuottaa erittäin laadukasta kuvaa.32 MP etukamera tuottaa erittäin laadukasta kuvaa.

 

 

 

10:50 - Sormenjälkitunnistin näytön alla
Näytön alta löytyy myös sormenjälkitunnistin mistä tykkään erittäin paljon! Tämä on tosin hieman alempana verrattuna 8 Pro:hon, mutta silti hyvin ulotettavissa yhden käden otteella.

 

11:06 - Alert Slider
OnePlussalle ominainen kytkin mistä pystyy nopeasti säätämään onko puhelin äänet päällä, värinällä tai täysin mykistettynä. Erittäin kätevä ja käytän tätä todella paljon! 

 

OnePlus Nord -puhelimet Telian Kaupasta:

OnePlus Nord (8 + 128): https://tinyurl.com/nord8-128

OnePlus Nord (12 + 256): https://tinyurl.com/nord12-256

 

Kaupallinen yhteistyö Telian ja OnePlussan kanssa.

Highlighted

Kommentaattori
Viestejä 30 kpl

6/9

Siinäpä oli niin kattava arvio puhelimesta, että en osaa sanoa, mitä tuosta enää puuttuisi.

 

Video oli hyvin jäsennelty, puhetapa selkeä ja rauhallinen ja graafisia tehosteita oli käytetty hyvin, kuten speksien näyttäminen ruudulla sitä mukaa, kun niitä mainittiin. Tämä oli hieno yksityiskohta.

 

Plussaa myös siitä, että kaupallinen yhteistyökin voidaan toteuttaa niin, että kritiikkiäkin esitetään, perusteluja unohtamatta, eikä kaikki ole vaan täydellistä ja parasta.

 

Tämän perusteella Nord vaikuttaa oikein tasapainoiselta kokonaisuudelta ja kyllä tästä sen kuvan saa, että tehoa löytyy riittävästi. En puhelinarvosteluissa kiinnitä niin paljon huomiota eri testiohjelmiin ja niiden tuloksiin, vaan minulle selkeämmän kuvan nopeudesta tai sen puutteesta antaa vertailu johonkin toiseen laitteeseen ja testaajan omin sanoin selitetyt kokemukset.

 

Minulla ei ole kokemusta OnePlus-puhelimista ja kiinnosti eniten tämä nopeusero lippulaivan ja Nordin välillä. Tällä hetkellä Nord on omasta mielestäni se malliston kiinnostavin puhelin.

 

Kiitos @JoonasPNieminen vastauksesta, sekä hyvästä arvostelusta.

Highlighted

5G Laitelähettiläs
Viestejä 83 kpl

7/9

Kiva kuulla @Mikroautouuni että arvostelumme ovat olleet mieluista luettavaa ja katseltavaa 🙂 Meidän laitelähettiläiden sopimuksissahan lukee, että saamme olla täysin rehellisiä julkaisuja tehdessä. Tämän kautta pystymme antamaan realistisen kokemuksen tuotteista ja palveluista.

 

OnePlus Nord vaikuttaa erittäin pätevältä luurilta ja varmasti kävisin sen ostamassa jos nyt olisi uudelle puhelimelle tarvetta.

 

Vaikka FPS:n ja hienoimpien grafiikoiden suhteen ei yllä samalle tasolle OnePlus 8 Pro:hon verrattuna raskaimmissa peleissä - niin omasta mielestäni tämä on toissijainen seikka, koska muussa käytössä en havainnut isoja eroja näiden väliltä. MEMC-piiriä (eli tätä liikkeenpehmennys ominaisuutta) ei löydy Nordista - mutta itse en tykkää ylisulavista videoista enkä käytäkkään tätä 8 Pro:ssa.

OnePlus Buds ja Bullets Wireless Z -arvostelut ovat tulossa myös (Bullets tulee toiseen lankaan) joten jos langattomia kuulokkeita olet vielä vailla niin hetki vielä menee niin näistäkin on juttua/videota tulossa 🙂


Highlighted

Kommentaattori
Viestejä 30 kpl

8/9

Jos lisää juttuja tai videoita on tulossa laitelähettiläiltä, niin kiinnostaa ehdottomasti. Hyvää settiä on ollut tähänkin asti molemmilta. 👍

Highlighted

5G Laitelähettiläs
Viestejä 43 kpl

9/9

OnePlus Buds, täysin langattomat kuulokkeet

 

laatikkobuds.jpg

 

On tullut vihdoin aika sille, että OnePlussaltakin saa täysin langattomat nappikuulokkeet, OnePlus Budsit. Helpot, laadukkaat, siistit ja yksinkertaiset, toisin sanoen mahtavat.

 

Budsit ovat nappikuulokkeina täysin erinlaiset, mihin olemme ennen tottuneet OnePlussalta saamaan. OnePlus Wireless ja Wireless Z ovat olleet silikoni nappikuulokkeet, jolloin käyttäjillä on ollu mahdollisuus vaikuttaa napin kokoon. Nyt, OnePlus Budsit eivät ole enää tämäntapaset. Ne muistuttavat muodoltaan paljon AirPodseja, ja tuntuvatkin niiltä. Tämä sopii itselleni ainakin hyvin, sillä tämän malliset kuulokkeet sopivat omaan korvaani paremmin kuin silikoninapilliset.

 

Kuitenkin, vaikka mainitsinkin Airpodsit, on OnePlus pystynyt tekemään näistäkin kuullokkeista OnePlus tuotteen näköisen. Niissä on sama kuviointi kuin OnePlus Bullets Wireless -sarjassa. Tämän lisäksi OnePlus Budsit on saatavilla kolmella eri värillä, perinteiset valkoinen ja musta/harmaa, sekä sininen. Joten jokaiselle varmasti löytyy mieluisat. Itse henkilökohtaisesti pidän OnePlussan kuulokkeiden ulkonäestö, ja minusta nämä ovat varmasti yhdet tyylikkäimmistä nappikuulokkeista, mitä markkinoilla tällä hetkellä on saatavilla.

 

Mutta se siitä ulkonäöstä, keskitytääs nyt minun käyttökokemuksiini. Eli, OnePlus Budsejahan mainostetaan pitkällä akunkestolla. TODELLA pitkällä akunkestolla. Niillä luvataan jopa 30 tunnin kuunteluaikaa yhdessä kotelon kanssa, joka toimii myös kuulokkeiden varavirtalähteenä. En nyt itse ole kuitenkaan aikaa ottanut, että onko tämä 30 tuntia täyttynyt, mutta kyllä on pakko sanoa, että kyllä se akku kestää ihan oikeasti! Jo pelkästään pelkillä kuulokkeilla voi kuunnella 7 tuntia musiikkia putkeen, joka on todella paljon. Ja koska näissäkin on pikalataus, niin 10 minuuttia ja kuulokkeilla ja kotelolla on 10 tuntia lisää kuunteluaikaa. Aika hurjaa! Mut tosiaan, ehkä pitäisi oikein ajan kanssa testailla kuullokkeiden akunkestoa, että mikä se tosissaan oikeasti on! Mutta toistaiseksi minulle riittää se, että tiedän akun kestävän enemmän kuin tarpeeksi.

 

punane.jpg

 

Sitten kuuntelukokemukseen. Budseilla on todella miellyttävää kuunnella musiikkia, podcasteja ja katsoa ohjelmia. Oma lemppari compo on ehdottomasti OnePlus 8 prolla katsominen jotain sarjaa tai Youtube videota Budsit korvissa. Sillon jos joskus on sellainen olo, että olen sarjan/videon sisällä! Ääni on hyvä, selkeä ja taustamölytkään ei liiaksi puske päälle, joten voisi sanoa kuulokkeiden hoitavansa hommansa oikein moitteettomasti. Kaiken lisäksi kuulokkeet kestävät vesiroiskeita, joten ne voi pitää korvissa myös pienessä sateessa tai urheillessa, kun hiki pukkaa päälle.

 

Ja kuten mainitsinkin Oneplus Wireless Z kuulokkeiden arvostelussa, että ne ovat minun luotto kuulokkeet pyöräillessä, niin Budsit ovat sitten minun luotto kuulokkeet kävelyllä. Koira hihnan päähän, Budsit korviin ja rikospodcastit tulille. Täydellistä!

 

Mutta kaiken kaikkiaan, tässä on kyllä sellaiset kuulokkeet, että hinta-laatusuhde on kyllä parasta antia!

 

+ Täysin langattomat

+ Akunkesto

+ Nopea lataus

+ Pieni helppo kotelo → aina mukana

+ IPX4-luokitus

+ oman näköiset

+ kosketus -ohjeet

 

- ei täysin vedenkestävät

- yhden koon -nappikuulokkeet

 

Tässä vielä pari kuvaa, jotka julkaisin instagram tarinaani kun kuulokkeet sain:

buds.jpgbudsase.jpg

 

Joten loppuun hyvä vielä muistuttaa, että sisältöä tulee itselläni varsinkin instagramin storyn puolelle, niin siellä kannattaa ottaa minut seurantaan! Heidihelene_ 

 

Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.