@pp.inet.fi -osoitteen käyttäjätunnus ja salasana

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 96 katselukertaa

Hei,

en ole aiemmin käyttänyt @pp.inet.fi -osoitettani, mutta nyt ajattelin kokeilla toimisiko se luotettavammin kuin @pp.sonera.net -osoitteeni, jonka synkronointi matkapuhelimeen onnistuu lähinnä satunnaisesti. (kaikki muut sähköpostit tulee puhelimeen ongelmitta, joten epäilen yhteistyöhaluttomaksi nimenomaan tätä osoitetta)

En pysty kuitenkaan kirjautumaan webmailissa tälle @pp.inet.fi -osoitteelleni. Mitä käyttäjätunnusta minun tulisi kirjautuessani käyttää?

2 kommenttia

Hei Tefte,

@pp.inet.fi tunnukset ovat tulleet sinulle kiinteän laajakaistaliittymän tilauksen jälkeen. Mikäli et löydä kyseisiä tunnuksia tai ne ovat hukkuneet, niin olethan asiakaspalveluumme yhteydessä.
Kiitos, käyttäjätunnus/salasana-asiat saatu kuntoon. Valitettavasti ei toimi synkronointi Lumiaan tässä @pp.inet.fi -osoitteessakaan. Tätä ongelmaa olen aina jaksaessani yrittänyt selvittää jo 1½ vuoden ajan ja ainoaksi vaihtoehdoksi taitaa jäädä muun palveluntarjoajan etsiminen.

Eli synkronointi onnistuu vain silloin tällöin. Puhelin kuitenkin käyttää hyvän määrän energiaa yrittäessään posteja hakea siinä onnistumatta. Ja kuten mainitsin, ongelmaa ei ole missään muussa sähköpostitilissäni.

Vastaa