Uutinen

Yhteisön vuosi 2022 - muutosten vuosi

 • 30 December 2022
 • 0 kommenttia
 • 226 katselukertaa
Yhteisön vuosi 2022 - muutosten vuosi
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
 • Yhteisömanageri
 • 10241 kommenttia

Vuosi ´23 häämöttää aivan nurkan takana. On aika luoda katsaus pian päättyvään vuoteen sekä kääntää ajatuksia kohti tulevaa.

Isossa kuvassa vuosi 2022 oli muutosten vuosi. Päällimmäisenä mielessä on tottakai itse yhteisöalustan uudistus ja kaikki sen mukana tulleet parannukset. Meillä on nyt todella mahtava pohja lähteä rakentamaan Yhteisöstä entistä parempi paikka. Myös esimerkiksi aktiivisuudesta palkitseminen on iso uudistus, jonka toimme Yhteisöön tänä vuonna. Meillä oli hienoja pilottejakin, ja keskustelimme paljon muun muassa Telia TV:n ympärillä.

No mitä sitten ensi vuonna? Sieltä nostaisin esiin ainakin uuden tulevan perustettavan osion, “alayhteisön”, jonka kautta halukkailla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan Telian palveluihin. Palataan tähän ensi vuoden alussa.

Kiitos, kun olet ollut mukana matkalla 💜 Tämä oli hieno vuosi. Toivottavasti nähdään taas ensi vuonna.

Kerro kommenteissa mikä sinulla on jäänyt erityisesti mieleen, tilanne tai keskustelu tai joku muu asia 😊

 

----

 

Muutamia vuoden 2022 tapahtumia Yhteisössä

 

Käynnistimme tammikuussa 5G SA betan, jossa testasimme uutta Kodin 5G SA -tekniikkaa ennen sen kaupallista lanseerausta. Kiitos kaikille aktiivisille beta-käyttäjille, beta upeasti kaikin puolin. Sittemmin 5G SA on otettu käyttöön Kodin netti 5G-tuotteissamme.

5G SA betaan oli todella paljon hakijoita ja kaikki eivät päässeet mukaan. Perustimme rinnalle osittain vastaavan pilotin, johon valitsimme osallistujat 5G SA betaan hakeneista. Pilotissa oli kyse itseasennettavasta Kodin netti 5G -tuotteesta. Tämä pilotti on jatkunut alkuperäistä suunnitelmaa pidempään, pilotti jatkuu edelleen ja päättyy nyt tammikuun lopussa. Kiitos myös tähän pilottiin osallistuneille aktiivisesta testaamisesta ja raportoinnista.

Toimme maaliskuusta alkaen konkreettisia etuja Yhteisön jäsenille. Pisteitä keräämällä kenellä tahansa on mahdollisuus voittaa erilaisia palkintoja. Palautteiden perusteella tämä vaikuttaa hyvälle uudistukselle ja tätä on syytä jatkaa ja kehittää eteenpäin.

Hain kesäkuussa jäseniä suunnittelemaan Yhteisön uudistusta kanssani. Kiitos teille, jotka lähditte mukaan uudistustyöhön, testaamaan uutta alustaa yms. 🙏

Perustimme kesäkuussa uuden osion, “Usein kysytyt kysymykset”. Kasasimme - ja kasaamme sinne myös jatkossa - napakoita artikkeleita kysymyksineen ja vastauksineen, eri tuotteisiin ja tuotealueisiin liittyen.

Yhteisö oli kesäkuussa lukittuna hetken aikaa, yhteisöalustan uudistukseen liittyen.

Laitoimme Yhteisön lukkoon 12.10. jonka jälkeen wanha Yhteisö siirtyi ajasta ikuisuuteen 14.10. Uusi Yhteisö aukesi aiemmasta viestistäni poiketen vasta 8.11. Uusi Yhteisö on saanut oikeastaan vain kehuja, tämä on selkeämpi, monipuolisempi ja ennen kaikkea helpompi käyttää.

Joulukuussa käynnistimme arvonnan Yhteisön 8-vuotissynttäreiden sekä uuden Yhteisön kunniaksi.

 

Vuoden 2022 luetuimmat -tilastot

 

Koska yhteisöalusta vaihtui loppuvuonna niin jaan tilastot ainoastaan wanhan Yhteisön ajalta eli 1.1.2022 - 14.10.2022. Pahoittelut, mutta minulla ei ole tilastoja jäsenistä tämän vuoden osalta. Mielelläni jakaisin tietoa ketkä oli aktiivisimpia tänä vuonna, kenellä oli eniten peukkuja tai ratkaisuita. No, ensi vuonna sitten kattavampi kooste 😊

 

Luetuimmat keskustelut

 1. 2G/3G/4G tukiasemien sijainnit kartalle
 2. Oma hotspot iphonesta ei toimi
 3. BURREL S12 HD+SMS3 -riistakamera asetukset
 4. Telia TV digiboksin uusi rauta – kysy ja kommentoi täällä
 5. Telia Finance -asiakastietokyselystä
 6. Prepaidin saldokysely netissä
 7. Chromecastin käyttöönotto ilman wifiä
 8. Miten saan numeroni näkyviin vastaanottajalle
 9. 029 alkuiset numerot
 10. Whatsapp viesteistä ei ilmoitusta

 

Luetuimmat artikkelit

 1. Telian 5G-paikkakunnat – täältä näet missä 5G toimii
 2. Telian teknologiajohtaja: Otimme ison 5G-riskin – se kannatti
 3. 5G-verkko on tulossa alueellesi – mistä sen huomaa ja miten se vaikuttaa tämänhetkisiin yhteyksiisi
 4. Chat apunasi 24/7
 5. Uusi Telia TV -digiboksi Android TV -käyttöjärjestelmällä tuo loputtomasti sisältöä saatavillesi
 6. VoLTE ja VoWiFi tarjoavat parannusta puhelimella soittamiseen
 7. Ota paikallinen kieli haltuun reissua varten - Testissä 5 sovellusta kielen oppimiseen
 8. Digikotivara kuntoon – 7 tapaa suojata oma kännykkä kyberhyökkäykseltä
 9. TV-käyttöjärjestelmät vertailussa – Android TV, WebOS ja Tizen
 10. Paras puhelin 2021

Huomioithan, että yllä olevissa listoissa ei ole huomioitu, että milloin keskustelu tai artikkeli on julkaistu. Huomioithan myös, että lukukerrat on nollattu yhteisöalustan vaihdoksen yhteydessä, sivuilla näkyvät lukukerrat ovat siis ainoastaan uuden Yhteisön ajalta.

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa