peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52082 Jäsentä
150323 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Kaikki Liiga-kanavat vapaassa katselussa 7.-8.12. – Tutustu uudistuneeseen Liigaan veloituksettaHighlighted
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎16-12-2014
Kirjoituksia: 642
1/1

Kaikki Liiga-kanavat vapaassa katselussa 7.-8.12. – Tutustu uudistuneeseen Liigaan veloituksetta

181117_HPK-IFK_065.jpg

 

Avaamme kaikki Liiga-kanavat vapaaseen katseluun tämän viikon perjantaina ja lauantaina 7.-8.12. Molempina päivinä pelataan lähes täydet kiekkokierrokset ja jokainen Liiga-joukkue hyppää kaukaloon vähintään kerran. Luvassa on yhteensä yksitoista huippuottelua, joita pääset katsomaan veloituksetta Telia TV:stä. Tsekkaa alempaa tarkemmat ohjeet, kuinka otat ilmaisen Telia TV -sovelluksen käyttöösi.

 

Liigan tuotanto on pistetty tälle kaudelle uusiksi viimeistä piuhaa myöten. Halleilla on muun muassa aiempaa enemmän kameroita ja mikkejä, mikä tarkoittaa enemmän mielenkiintoisia kuvakulmia ja parempia halliääniä. Studiossa asiantuntijoina on Ismo Lehkosen ja Sean Bergenheimin kaltaisia pitkän linjan tekijöitä ja matseja selostaa kivikova porukka Jani Alkion johdolla.

 

Jokaisella liigajoukkueella on Telia TV:ssä oma kanavansa, josta kaikki joukkueen matsit lähetetään suorina lähetyksinä. Joukkuekanavien lisäksi voit seurata studio- ja oheisohjelmia Liiga TV -kanavalta, joka avautui jo aiemmin vapaaseen katseluun koko loppuvuoden ajaksi. Lue lisää täältä.

Liiga TV -kanava näkyy kanavapaikalla 400 ja Joukkuekanavat kanavapaikoilla 401-415. Kanavat avataan käyttöösi automaattisesti. Jos käytössäsi on Telia kaapeli-TV, tee kanavahaku tarvittaessa uudestaan. Telia TV digiboksilla ja sovelluksella käytössä on ohjelmakirjasto, josta kaikki ohjelmat ovat katsottavissa myös jälkikäteen.

 

Telian Liiga-lähetykset 7.–8.12.2018:


Pe 7.12.2018

18:15 HIFK - Sport

18:15 HPK - Kärpät

18:15 Jukurit - Ilves

18:15 JYP - Pelicans

18:15 TPS - KalPa

 

La 8.12.2018

16.30 Liigalive 360°

16:45 KooKoo - TPS

16:45 Kärpät - HIFK

16:45 Lukko - KalPa

16:45 SaiPa - Tappara

18:15 Pelicans - Ässät

18:15 Sport – HPK

 

 

Näin otat Telia TV:n käyttöön

 

Telia TV:n tilaaminen onnistuu joko verkkokaupasta, asiakaspalvelusta tai kirjautumalla telia.fi:hin riippuen siitä, onko sinulla jo muita tuotteita meiltä vai ei. TV-palveluita ovat Telia TV digiboksi, Telia TV digiboksi laajakaistalla, Telia TV kaapelissa ja Telia TV -sovellus älypuhelimiin tai tablettiin. Lue tarkemmat ohjeet täältä.

 

Capture.PNG


Liiga-kanavat saat nopeasti käyttöösi tilaamalla maksuttoman Telia TV -sovelluksen näiden ohjeiden mukaisesti. Tunnukset kannattaa luoda hyvissä ajoin ennen lähetysten alkua.

 

Jos et ole Telian asiakas eikä sinulla ole Telia TV –tunnuksia:

 

  1. Tilaa Telia TV -tunnus verkkokaupastamme.
  2. Klikkaa Jatka, tunnistaudu mobiilivarmenteella tai verkkopankkitunnuksilla ja seuraa verkkokaupan ohjeita.
  3. Saat tilauksen jälkeen kaksi sähköpostia. Toisessa on tilausvahvistus ja toisessa linkki, jonka kautta saat luotua tunnukset Telia TV -sovellukseen.
  4. Asenna sovellus App Storesta tai Google Play –sovelluskaupasta ja kirjaudu tunnuksilla palveluun. Tietokoneella Telia TV toimii osoitteessa telia.fi.

Huom. Jos sähköposti ei ole syystä tai toisesta saapunut, voit aktivoida palvelun kirjautumalla telia.fi:hin, valitsemalla Liittymäni ja palveluni > Telia TV -sovellus > Aktivoi tunnus.

 

Jos olet jo Telian asiakas, mutta sinulta puuttuu Telia TV tunnukset:

 

  1. Kirjaudu telia.fi:hin täällä joko Telia Tunnuksella, verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella
  2. Täytä sähköpostiosoitteesi ja hyväksy ehdot
  3. Lähetä tilaus

Telia TV –sovellus sisältää myös laajan elokuvavuokraamon ja ensimmäinen vuokraus on ilmainen. Sovellus toimii myös EU-maissa millä tahansa yhteydellä ja missä tahansa verkossa, joten pääset nauttimaan Liigasta myös reissussa.

 

Voit käyttää sovellusta viidellä eri laitteella ja katsoa suurinta osaa sisällöistä kahdella laitteella yhtä aikaa. Tsekkaa tarkemmat ohjeet ja käyttöönottovinkit sivuiltamme.

Jos tykästyit Liigaan ja haluat seurata matseja myös loppukauden ajan, tilaa Liiga- tai Joukkuepassi verkkokaupastamme tai kirjautumalla telia.fi:hin.

 


Lue myös:
- Pidä katse kiekossa - Liigavahti tuo Liigan huippuhetket suoraan puhelimeesi
- Yksi lätkäpeli, kiitos! - Liiga Pelipassit saatavilla nyt R-kioskeista ja valituista Prismoista

 


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg